RAŠINIAI KURSINIAI DARBAI REFERATAI PRATYBŲ ATSAKYMAI ĮKELK

Maisto pramonė

Alus
Vilniaus Žemynos gimnazijosIIA klasės mokinioSauliaus GintautoTechnologijų referatas„Alus“ Vilnius 2004 Alaus atsiradimasĮvairūs istoriniai šaltiniai nurodo skirtingą pirmojo alaus pagaminimo laiką –…
Receptai
BUROKĖLIŲ SALOTOS SU ANANASAIS Reikia:3 virti burokėliai;5 konservuotų ananasų griežinėliai;6 _ 8 maži konservuoti agurkai (kornišonai);1 virto kiaušinio trynys papuošimui;100…
Viskas apie arbatą
Arbatos Istorija VII m. e. a. kinų poetas Lu Tongas rašė apie arbatą. Arbatos tėvynė – Kinija. Apie stimuliuojantį gėrimą,…
Saldžiųjų patiekalų įvairovė
ĮVADAS Maistas – organizmo ir energijos šaltinis.Žmogaus gyvybei,sveikatai ir darbingumui palaikyti reikia maisto medžiagų – baltymų, riebalų, angliavandenių, mineralinių medžiagų,…
Aptarnavimas
6.Maitinimo įmonių prekybos ir pobuvių salės interjeras.Prekybos patalpos maitinimo įmonėse – tai prekybos ir pobūvių salės, laukiamieji, vestibiuliai su drabužinėmis,…
vynas ir jo gamyba
Vynas – tai fermentuotos raudonųjų arba baltųjų vynuogių sultys. kad ir kaip gali būti keista, baltas vynas gali būti padarytas…
konditerijos darbas
4. Kiaušinių ir kiaušinių produktų charakteristika, paruošimo technologija.Konditerijoje vartojami švieži kiaušiniai, šaldyti kiaušinių produktai ir kiaušinių milteliai. Vartojami tik vištų…
Šaldymas
ĮVADAS Maisto produktų konservavimas šalčiu – labai senas konservavimo būdas, kurį žmonės taikė prieš daug šimtmečių (kiek leido gamtinės sąlygos)…
Sočios monokarboksirūgštys. Jų sintezės būdai
Sočios monokarboksirūgštys. Jų sintezės būdai Jos išreiškiamos bendra formule OCnH2n O2 arba R – c – OH Gaunamos oksidinant pirminius…
Lenkijos virtuvė
LENKIJA PAŠNEKESYS POZNANĖJEKai svečiai Iš Vokietijos Poznanės gastronomijos technikumo direktorių paklausė, kuo gali pasigirti lenkų virtuvė, jis atsakė:– Mūsų valgiams…
Norvegijos nacionalinė virtuvė
1.ĮVADAS Norvegija išvertus į Lietuvių kalbą reiškia “ kelias į šiaurę”. Šis pavadinimas atsirado todėl, kad žmonės metų metais veržėsi…
Italijos nacionalinė virtuvė
ĮVADAS Nuo sniegu dengtų Alpių Italijos šiaurėje iki palmėmis apaugusių pakrančių ir tropinių pietų saulėta Italija yra viena gražiausių vietų…
Prekybos marketingas
Turinys 1. Turinys.............................. 12. Prekybos marketingo samprata ir atsiradimo priežastys...... 23. Marketingo kompleksas...................... 44. “ N” parduotuvės asortimento politika............... 55.…
Alaus gamyba
Archeologai teigia, kad net giliausioje senovėje žmonės gerdavo alkoholio turinčius gėrimus. Ko gero, alus buvo išrastas atsitiktinai, kai miežiai buvo…
Maitinimo įstaigos
MAITINIMO ĮSTAIGOS Tipai. Gyventojų visuomeniniam maitinimui yra skirtos įvairaus profilio ir dydžio įmonės. Jas galima skirtsyti į dvi pagrindines grupes:a)…