Maisto pramonė
Maisto medziagos
Abrikosai Kilę iš Kinijos, abrikosai yra populiarūs sezoniniai vaisiai, prinokstantys birželio ir liepos mėnesiais. Tai puikus vitamino A ir kalio…
Vilnos AB „DROBĖ“
Vilnos akcinė bendrovė “Drobė” gamina vilnonius, pusvilnonius kostiuminius audinius vyriškiems ir moteriškiems rūbams bei trikotažinius verpalus. Šiuo metu įmonę sudaro…
Audimas
AUDIMAS Audimas Lietuvoje turi senas tradicijas. Patys ankstyviausi Lietuvos kapinynuose rasti audinių fragmentai datuojami II–III a. Nustatyta, kad daugumas jų…
Aptarnavimo matinimo įmonėse praktika.
VILNIAUS KOLEGIJAVERSLO VADYBOS FAKULTETAS 2002 m.Praktikos klausimai ir užduotys 1. Susipažinti su maitinimo įmone, prekybos patalpomis:? įmonės tipas, kategorija, vietų…
Graikijos virtuvė
Untitled GRAIKIJOS VIRTUVĖ Graikija Graikija – pietryčių Europos šalis. Jos krantus skalauja net 3 jūros – Jonijos, Egėjo ir Viduržemio.…
Natūralių jautienos pusgaminių gamybos technologija
TURINYS ĮVADAS 3 1. GAMYBOS TECHNOLOGIJA 4 1.1.Produkcijos asortimentas, gamybos programa, gaminių receptūros4 1.2. Jautienos sudalijimo schemų apžvalga Priedas:Natūralių jautienos…
Paukštienos mikrobiologija ir gamybos sanitarija produkcijos laikymo metu
Untitled Turinys Temos aktualumas..............................2 Darbo tikslai..............................3 Darbo uždaviniai..............................4 Naminių paukščių mėsos mikrobinė tarša ir jos šaltiniai...................5 Gyvulių ir paukščių priešskerdiminio…
Maisto prekes
Untitled Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras VAISIAI, UOGOS IR DARŽOVĖS Darbą atliko V11 grupės mokinys Ovidijus Pikūnas 2012m.…
INDIJOS MITYBOS YPATUMAI
ĮVADAS Kalnai Maharaštroje 1 pav. Lietuviai nuo seno domėjosi Indijos tautos tradicijomis .Vieni mūsų tautiečiai dievina indišką maistą, kiti nė…
jogurtas
KAUNO KOLEGIJAVERSLO VADYBOS FAKULTETASMAISTO PRAMONĖS VERSLO VADYBOS KATEDRA CHEMIJOS SAVARANKIŠKAS DARBAS„JOGURTAS“ Darbą atliko: NMV/6 studentė Sandra Stankevičiūte Darbą tikrino: Dėstytoja…
Genetiskai modifikuoti kukuruzai
LIETUVOS VETERINARIJOS AKADEMIJA Turinys Turinys 2 Įvadas 3 Kas yra GMO? 4 Genetiškai modifikuotų orgamizmų klasifikavimas 4 GMO maistui 5…
„Maisto saugos vadybos sistema“
Dry cured ham Food Safety Management system in ParmaHam Production Fiorucci Food, Italy Exam project in International Food Legislation and…
Amerikos virtuve
Ko reikia, kad galėtum džiaugtis Amerika, kaip įvairiausių kulinarinių nuotykių kraštu pasaulyje? Reikia tik atvažiuoti ir į ją žiūrėti atviromis…
Modifikuoti maisto produktai
MODIFIKUOTI PRIEDAI Kas tai yra?..............................1psl. Maisto priedai klasifikuojami..............................1psl. Plačiau apie maisto priedus..............................1-3psl. Kodėl maisto produktų gamyboje naudojami dažikliai................3-5psl. Dar viena…
įrankių serviravimas
TURINYS TURINYS 1Įvadas 21. Stalo įrankių tipai 31.2. Asmeninio naudojimo įrankiai 31.3. Kaip naudotis šaukštu, peiliu ir šakute 51.4 bendro…