RAŠINIAI KURSINIAI DARBAI REFERATAI PRATYBŲ ATSAKYMAI

Maisto pramonė

Grūdų, konditerijos (dražė ir biskvitų), vaisių ir uogų gamybos reikalavimai ir technologija.
TURINYS 1. Vaisių ir daržovių perdirbimo technologija ................1- 2psl.2. Malti skirtų grūdų technologinė charakteristika................3- 4psl.3. Konditerijos gaminiai.........................5- 7psl.4. Miltinė konditerija...........................7-…
Maisto ruošimo ir aptarnavimo kursinis
ĮVADAS Šio darbo objektas yra konferencija-pobūvis – furšetas.tai yra: konferencija po kurios vyks pobūvis – furšetas. Pobūvis – furšetas gali…
Arbatos pasaulis
Turinys Turinys 2Įvadas 31. Arbatos istorija 42. Arbatmedis 73. Arbatos auginimas, gamyba ir vartojimas 114. Arbatos gamybos procesas 164.1 Vytinimas…
Klaipėdos krašto asmenvardžiai
TURINYS ĮVADAS..............................3I.Pavardžių kilmė:..............................51. Lietuviškos pavardės:..............................5a) senieji dvikamieniai ir vienkamieniai asmenvardžiai ar iš jų trumpinių kilusios pavardės;..............................5b) pravardinės kilmės pavardės..............................62. Nelietuviškos…
konservavimas cukrumi
Konservavimas cukrumi Kad cukrus užkonservuotų produktus, jo reikia imti vidutiniškai 80-120% žaliavos svorio, kitaip tariant, tirpale jo turi būti tiek,…
konservavimas. sūdymas
KonservavimasTai bet kokios priemonės, panaudotos produktams apsaugoti nuo gedimo ar mikroorganizmų įtakai sumažinti.SūdymasTai vienas iš konservavimo būdų. Sūdymo privalumai –…
vegetarizmas
Vegetarizmas, arba amžinos jaunystės maistas Didžiausia šiuolaikinio žmogaus bėda ta, kad jis atitolo nuo gamtos, užmiršo jos dėsnius ir galią.…
RIEBALAI MAISTO PRODUKTUOSE
TURINYSĮvadas..................31.Kas yra riebalai, kaip jie skirstomi?.......3 2.Nesočiosios riebiosios rūgštys ir sočiosios riebiosios rūgštys.................43. Kiek riebalų reikia žmogui?..........54. Maistinė riebalų vertė...........65.…
Daržovės
Turinys Šaknevaisinės daržovėsBurokėliai............................1Morkos.............................1Petražolės............................2Salierai.............................3Ropės............................3Vaisinės daržovėsAgurkai............................4Pomidorai............................5 Šiai grupei priklauso daug daržovių, pagal botaninę kvalifikaciją priskiriamų skirtingoms šeimoms. Balandinių šeimai priklauso burokėliai; salierų…
GYVENSENOS BEI APLINKOS ĮTAKA SVEIKATAI
GYVENSENOS BEI APLINKOS ĮTAKA SVEIKATAI Sveikatos determinantai Sveikata priklauso nuo pradinių biologinių individo savybių ir nuo daugumos mūsų visuomenės sektorių…
Krakmolo panaudojimas maisto pramoneje
1. Įvadas Krakmolas yra puiki žaliava fermentacinei pramonei, kuriai priskiriama spirito ir jo gaminių, alaus, vyno, organinių rūgščių, cukrų sirupų,…
Mąstymo ir nuotaikos valdymas per maistą. Neurotransmiteriai. Čikadinis ritmas.
ĮVADASPastaruoju metu kaip niekad liepsnoja ginčai apie maisto įtaką sveikatai. Laikraščiai ir žurnalai pilni prieštaringų patarimų, kaip sveikai maitintis. Juolab,…
Maisto technologija
Fermentacijos pramonės produktai I. Alus 1. Etilo alkoholio ir tikrojo ekstrakto kiekio aluje nustatymas Darbo eiga: 250-300 ml alaus supilama…
Higienos kontrolinis darbas
Vandens mikroorganizmai.Vanduo kaip ir dirva,yra naturali mikrobų gyvenamoji terpė.Jų randoma vandens telkiniose ir gruntiniame vandenyje.Priekranties zonoje jų daugiau negu toliau…
maisto ruošimo skyriaus darbas
Ligoninėje šiuo metu gydosi 340 pacientų. Hospitalizuojamiems pacientams dietinį gydymą skiria budintis gydytojas pažymėdamas ligos istorijoje. Vėliau dietinį gydymą skyriuje…
1 2 8