RAŠINIAI KURSINIAI DARBAI REFERATAI PRATYBŲ ATSAKYMAI ĮKELK

Maisto pramonė

japonu virtuve
KLAIPĖDOS UNIVERSITETOSOCIALINIŲ MOKSLŲ FAKULTETOVADYBOS KATEDRA Saulius Žadeikis,vadybos neakivaizdinių studijų SNV 6 kurso programos studentas JAPONŲ VIRTUVĖReferatas a. V. Dumčius Klaipėda,…
popierius, jo asortimentas ir gamyba
Popierius Turinys • Popieriaus istorija • Popieriaus gamyba• Popieriaus asortimentas• Kartono asortimentas• Popieriaus ir kartono gaminiai• Popieriaus ir kartono vartojamosios…
Mozzarella surio gamyba
1. ĮVADAS Pats pavadinimas “Mozzarella” kilęs nuo žodžio “mozzo”- supjaustytas, iš neapoliečių tarmės. Tipiškas”Mozzarella” yra gaminamas iš buivolių pieno, nes…
„Sluoksniuota kumpinė“
Turinys Įvadas 2Praktinio darbo įmonėje aprašymas 31. Trumpa įmonės charakteristika 32. Gaminamos produkcijos aprašas 33. „Sluoksniuotos kumpinės“ jusliniai, fizikiniai-cheminiai rodikliai…
Plikyta tešla
Turinys Plikyta tešla Plikytos tešlos gaminimas ..............................02 Plikytos tešlos gaminimo receptai ..........................03 Receptai Plikytos tešlos tortas ..............................04 Vyšnių pyragas ..............................05…
vynai
Turinys Įvadas..............................21. Vyno gamyba..............................31.1 Vyno gamybos procesas.............................31.2 Brandinimas ir išpilstymas...........................41.3 Baltojo vyno gamyba..............................41.4 Raudonojo vyno gamyba............................51.5 Rožinio vyno gamyba.............................52. Stiprieji…
Vaisiai uogos ir daržovės
VILNIAUS KOLEGIJA VERSLO VADYBOS FAKULTETAS MAISTO PREKĖS VAISIAI, UOGOS IR DARŽOVĖS MV06A grupės studentė (parašas) Lektorė Skaistė Mickienė (parašas) 2006/2007…
DĖL Lietuvos higienos normos HN 15:2003 „MAISTO higiena“ TVIRTINIMO
LIETUVOS RESPUBLIKOS SVEIKATOS APSAUGOS MINISTROĮ S A K Y M A S DĖL Lietuvos higienos normos HN 15:2003 „MAISTO higiena“…
Maitinimo organizavimo namu darbas
Klausimai: 4. Viešbučio restoranuose naudojamų valgomųjų įrankių apžvalga,asortimentas. 12. Pusryčių organizavimas viešbučio restorone.Pusryčių patiekimo būdai. 26. Turistų grupių maitinimo restorone…
Ksenobiotikai
Turinys 1. Įvadas2. Sunkieji metalai 2.1. Kadmis (Cd) 2.2. Cinkas (Zn) 2.3. Švinas (Pb) 2.4. Gyvsidabris (Hg)3. Cheminės medžiagos 3.1.…
maisto technologija imoneje
Detalės Pavadinimas Maitinimo įstaigos Apibūdinimas maitinimo įstaigų tipai, sudštis, planavimo schemos, patalpų įranga Autorius MaryJane (Agne) Dalykas maisto pramonė Referato…
KARŠTAI RŪKYTŲ GAMINIŲ GAMYBOS TECHNOLOGIJOS REKONSTRUKCIJA
TURINYS ĮVADAS..............................51. ANALITINĖ DALIS 71.1. Pagrindiniai reikalavimai mėsos perdirbimo įmonėms, įrengimams ir personalui pagal ES reikalavimus 71.2. Mėsos produktų maistinė…
irengimai
VILNIAUS KOLEGIJAAGROTECHNOLOGIJOS FAKULTETAS Savarankiškas darbas Tešlos kočiojimo mašina Atliko: Tikrino: Vilnius 2006 Tūrinis : Įvadas 3Mašina „ SPTO – E“…
Nutrients
Vilnius College in High Education NutrientsVitamins, minerals,carbohydrates, fats, fiber, water StudentLecturer Vilnius, 2005m.Contents 1. Introduction 32. Vitamins and minerals 43.…
Arbata
Arbata yra gėrimas, ruošiamas džiovintus kininio arbatmedžio (Camellia sinensis), Camellia assamica, arba jų hibridų lapus ir pumpurus kelioms minutėms užpylus…
1 3 4 5 8