RAŠINIAI KURSINIAI DARBAI REFERATAI PRATYBŲ ATSAKYMAI ĮKELK

Maisto pramonė

Kaišiadorių paukštynas
TurinysTeorinė dalis 3I.I Kainos samprata, jos struktūra. Tikslai. 3I.II Kainų politika ir tikslai 6I.III.Kainų politikos rūšys 11Praktinė dalis 16II.I AB…
kepenu ligos ir maitinimosi ypatumai
ĮVADAS Maitinimasis – būtina sąlyga organizmui normaliai augti, vystytis ir funkcionuoti. Dieta – tai tam tikras maitinimasis, rekomenduojamas kokiu nors…
VARŠKĖS KOKYBĖS REIKALAVIMŲ ANALIZĖ
Turinys Įvadas..............................31. Privalomieji varškės ir varškės gaminių kokybės reikalavimai....................41.1. Varškės klasifikacija..............................41.2. Pagrindiniai varškės ir jos gaminių sudėties bei kokybės reikalavimai...........51.3.…
sveciu aptarnavimo praktikos ataskaita
Turinys 1. Įvadas.............................. 32. Susipažinimas su maitinimo įmone, prekybos patalpomis, darbo organizavimu įmonėje............................ 43. Patalpų planas (prieduose)4. Įmonės interjeras.............................. 55.…
Menu planning
Contents Task 1 Menu planning.....................1 The method of cooking..................4 Vegetarian option.....................6 Task 2 Nutritional factors and healthy diet.............9 Task 3…
Duonos tyrimas
TURINYS ĮVADAS 21. Duonos gaminių rinkos apibūdinimas 32. Duonos gaminių tikslinės vartotojų grupės apibūdinimas 43. Duonos gamybos istorija ir jos…
UAB „JONAVOS DUONA“ rekonstrukcija
KAUNO TECHNOLIGIJOS UNIVERSITETASMAISTO PRODUKTŲ TECHNOLOGIJOS KATEDRA UAB „JONAVOS DUONA“ REKONSTRUKCIJAMagistro-inžinieriaus diplominis projektas KAUNAS, 2005 1. BENDRAS PROJEKTO APIBŪDINIMAS IR PAGRINDINIAI…
AGRASTŲ, SERBENTŲ MAISTINĖ VERTĖ, VARTOJAMOSIOS SAVYBĖS, SKIRSTYMAS PAGAL POŽYMIUS, KOKYBĘ.
TURINYS ĮVADAS 21.PREKIŲ MOKSLO REIKŠMĖ 31.1. prekių vartojamosios savybės 31.3.maisto produktų laikymo ypatumai 42. SERBENTAI 52.1. juodųjų serbentų maistinė vertė…
Gastronominių produktų pjaustymo mašinos
TURINYS ĮVADAS..............................31. DUONOS PJAUSTYMO MAŠINOS.............................41.1. Gastronomijos produktų pjaustymo mašina “ stellina – 220 „...............41.2. Duonos pjaustymo mašina „ beta bn…
Higienos reikalavimai maisto įmonei
TURINYS 1. MAISTO TVARKYMO VIETA MAISTO ĮMONĖJE..................32. RVASVT GRUPĖS SUDARYMAS IR JOS VEIKLA MAISTO ĮMONĖJE.......33. FIZINIAI RIZIKOS VEIKSNIAI, GALINTYS BŪTI…
Ataskaita iš gamybinės praktikos
ĮvadasMaisto gaminimo menas vadinamas kulinarija. Žodis „kulinarija“ kilęs iš lotynų kalbos („culina“- virtuvė) ir reiškia valgių gaminimą. Kasmet daugėja restoranų,…
Mitybos problemos. Mityba ir sveika gyvensena.
TURINYS Įvadas 3Mitybos principai vyresnio ir senyvo amžiaus žmonėms 4Sveika gyvensena ir antioksidantai saugo nuo ligų 5Laisvieji radikalai ir antioksidantai…
Vegetarizmas
Turinys1. Įžanga.2. Turinys.3. Problema, tikslai, uždaviniai, veiklos turinys, numatomi rezultatai.4. Surinkta informacija: Apie vegetarizmą.5. Vegetarizmo istorija.6. Vegetariškų patiekalų receptai.7. Išvados.8.…
Gamybines praktikos namu darbas
Turinys 1. Biržų akcinės pieno bendrovės filialo “Kauno sūrinė” įkūrimo ir veiklos trumpa charakteristika..............................11.1 Įkūrimo ir reorganizavimo laikotarpiai .........................11.2 Organizacinė…
maisto kokybes valdymas ir uztikrinimas
Vilniaus kolegijosAgrotechnologijų fakulteto MAISTO KOKYBĖS VALDYMAS IR UŽTIKRINIMAS PROFESINĖS VEIKLOS PRAKTIKOSATASKAITA Vilnius, 2006 m. Turinys Įvadas ..............................31. RVASVT sitemos apžvalga…
1 4 5 6 8