Maisto pramonė
Kepiniai iš įvairių tešlų
“ Kepiniai iš įvairių tešlų”Receptų knyga Vilnius, Lietuva2006 Valgymas – tai tikras gyvenimo malonumas. Kiekvienas žmogus turi savo skonį ir…
Lietuvos Respublikos maisto įstatymas
LIETUVOS RESPUBLIKOSMAISTOĮSTATYMAS PIRMASIS SKIRSNISBENDROSIOS NUOSTATOS 1 straipsnis. Įstatymo paskirtis1. Įstatymas nustato teikiamo į rinką maisto bei jo tvarkymo reikalavimus, valstybės…
„Maitinimo įstaiga“ praktikos analizė
TURINYS ĮVADAS 2SVETINGUMO ĮMONĖS TIPAS, PASLAUGOS IR LANKYTOJAI 3ĮMONĖS STRKTŪRA IR DARBUOTOJŲ FUNKCIJOS 5LANKYTOJŲ APTARNAVIMO PRINCIPAI 6IŠVADOS 8LITERATŪRA 9ĮVADASŠiuo metu…
Alus „Švyturys“
IstorijaApie darykląLietuvoje nuo seniausių laikų buvo paplitęs paprotys per šventes namuose virto alaus nunešti giminėms ir artimiausiems kaimynams. Todėl alus…
Vegetarizmas
Tikslai 1. Mokisiuosi atskirti tinkamą informaciją.2. Sužinosiu kas yra vegetarizmas.3. Sužinosiu iš kur atsirado vegetarizmas.4. Domėsiuosi kuo naudingas ir kuo…
Duonos marketingo komplekso analizė
ĮVADAS Nuo senų laikų lietuviui duona – pagrindinis maistas. Net kalbėdami apie savo kasdienį gyvenimą, sakome – užsidirbu duonai, iš…
Restoranų verslo organizavimas
1. VIEŠOJO MAITINIMO PASLAUGA, RESTORANO APPIBRĖŽIMAS, KLASIFIKACIJA 1.1. Viešojo maitinimo paslaugos apibūdinimasMaitinimo paslaugos gali būti grupuojamos į dvi dideles grupes:…
Midaus technologijos
Klaipėdos verslo ir technologijų kolegijaTechnologijų fakultetasMaisto produktų katedra „MIDUS“ Darbą atliko:MPT 2-2 gr. Stud.Eglė Jonauskaitė....... 2005, KLAIPĖDATurinys1. Įvadas..............................32. Midaus gamybos…
Maisto produktai
Maisto produktai Projektą parengė:Plungės „Saulės“gimnazijos 11kl.mokinė Rūta AdomaitytėNors mityba yra egzistencijos pagrindas, apetitas gali būti ir džiaugsmas, ir nelaimė. Požiūris…
Lietuvos virtuvė
KAUNO KOLEGIJA DRUSKININKŲ SKYRIUS VERSLO VADYBOS FAKULTETAS TURIZMO IR VIEŠBUČIŲ KATEDRA Referatas Darbą priėmė: Darbą atliko: D. Drobnys Druskininkai, 2005…
Marketingo tobulinimas
TURINYS Įvadas..............................1. Paukštienos produktų marketingas – aktuali maisto pramonės plėtros problema........1.1 Vištienos produktų specifika........................1.2 Vištienos rinkos problematika ir tobulinimo galimybės.............2.…
Techninio – ekonominio projekto pagrindimas
TURINYS Įvadas 21. 42. Technologinė dalis 52.1. Žaliavos charakteristika 52.2. Produkcijos asortimentas ir jos kokybė 82.3. Technologinės schemos parinkimas ir…
Alkoholiniai gėrimai
TURINYS 1. Įvadas 22. Spiritas, 32.1 Spirito istorija 33. Degtinė 43.1 Žaliava 43.2 Technologinis procesas 43.3 Degtinės kokybės rodikliai 53.4…
Indų virtuvė
TURINYS ĮVADAS 3INDŲ VIRTUVĖ 4PRIESKONIAI 5TAIP VALGOMA INDIJOJE 5GĖRIMAI 5DĖL SKONIO NESIGINČIJAMA 5VEDŲ KULTŪRA 6VEDŲ FILOSOFIJA 6KELETAS SVERBESNIŲ PATARIMŲ, KAIP…
Apie alaus atsiradimą
APIE ALAUS ATSIRADIMA Įvairūs istoriniai šaltiniai nurodo skirtingą pirmojo alaus pagaminimo laiką – nuo 7000 iki 10000 metų prieš Kristų,…